facebook icon linkedin icon youtube icon

International International | Slovenia Germany Spain Holland Italy France Belgium Croatia Bosnia and Hercegovina Poland Hungary Romania Macedonia Slovakia Czech Republic Austria Montenegro Serbia England

SQ products

Najboljši računalniški program za vodenje transportnega podjetja.


Nakladalni nalogi

Potni nalogi

Računi

Obračun plač

Obračun stroškov

Analiza poslovanja

Sistem za sledenje vozil in plovil skupaj z GARMIN napravo za navigacijo.


Sledenje vozil

Komunikacija

Nadzor porabe goriva

Zgodovina voženj

E-Mail in SMS alarmi

POI Interesne točke

Računalniški program za oblikovanje in tiskanje etiket po nizki ceni.


Tiskanje etiket

Oblikovanje etiket

Tiskanje črtnih kod

Tiskanje kuvert

Prilagoditve po meri

OEM možnosti

Računalniški program za arhiviranje in varnostno kopiranje datotek.


Arhiviranje datotek

Varnostno kopiranje

Ročno arhiviranje

Samodejni arhiv

E-Mail obvestila

Oddaljena shramba

Zmogljiv in enostaven računalniški program za vodenje podjetja. Vse na enem mestu.


Evidenca računov

Potni nalogi

CRM

Evidenca dela

Delovni nalogi

Skladišče

Priber d.o.o.

Priber računalniški inženiring in storitve d.o.o.

Smo mlado in ambiciozno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo programskih rešitev za podjetja. Naše stranke so predvsem mala in srednja podjetja ter zasebniki različnih dejavnosti.

Naš cilj je zagotavljanje kakovostnih in celovitih rešitev na področju programskih in strojnih rešitev. Pri uresničevanju našega cilja se oziramo na trg in potrebe naročnika, ki mu nudimo strokovnost, natančnost, zanesljivost in kreativnost.

Smo prilagodljivo podjetje, ki je pripravljeno sprejemati nove želje in predloge. Zato vsakogar vabimo, da nas seznani s problemom na svojem področju - skupaj ga bomo raziskali in z uporabo našega znanja in izkušenj tudi rešili.

Naše rešitve za boljšo prihodnost

Priber d.o.o. je razvojno in storitveno podjetje na področju informacijske tehnologije. Čas, v katerem živimo, zaznamujejo hitre spremembe informacijske tehnologije, ki imajo vedno večji pomen na življene posameznika in družbe. Od nas je odvisno, ali bomo znali izkoristiti možnosti, ki nam jih nudijo nove tehnologije.

Poslanstvo in vizija podjetja je postati in ostati eden vodilnih slovenskih podjetij v razvoju informacijskih tehnologij na domačem in tujem tržišču. Želimo doseči zadovoljstvo vseh poslovnih dejavnikov. Zavedamo se, da je zagotovilo za to zgolj lasten razvoj in znanje, ki vam ga nudijo naši zaposleni. Smo zanesljivo podjetje, ki se zaveda konkurence in teži k temu, da je vedno korak pred njo. Sledimo vsem svetovnim trendom in tako je podjetje sposobno zagotoviti celostne rešitve, ki so strokovno konkurenčne vsem podjetjem po svetu.